Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Shpërndarës të Porosive (Postier)

Posta Mik Mik
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE NGA MIK MIK

Lokacioni: PRISHTINË

Pozita:  SHPËRNDARËS TË POROSIVE  (POSTIER)

Detyrat  dhe Përgjegjësitë

  • Shpërndarja e dërgesave deri tek adresa e saktë e klientit
  • Skenimi i porosive në kohë reale

Kriteret e punësimit

  • Shkollimi i mesëm;
  • Përvoja  e punës  (përparësi)
  • Patentë shoferi (Kategoria B) - obligative
  • Aftësi të mira komunikuese

Shikime 7,689
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 09/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management