Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

KONKURS

“HEALTH PHARMA” ShPK shpall konkurs për:

Përfaqësues mjekësor për rajonin e Prishtinës dhe Anamoravës;

Përgjegjësitë

  • Prezantimi dhe marketingu i produkteve farmaceutike në institucionet shëndetësore, duke përfshirë tërë territorin e përcaktuar;
  • Përcjellja e tregut për produktet përkatëse;
  • Përgatitja e raporteve në baza të rregullta lidhur me aktivitetet e kryera;
  • Detyra tjera varësisht nga nevojat e firmës.

Kushtet që duhet plotësuar:

  • Diplomë universitare (përparësi kanë degët e mjekësisë);
  • Patentë shoferi kategoria B;
  • Aftësi të mira komunikuese dhe të punës në ekip;
  • I motivuar për punë;
  • Eksperienca në këtë fushë është avantazh;
  • Njohuri të punës me kompjuter (MS Office).

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: healthks.info@gmail.com apo për informata shtesë të na kontaktojnë në llogarinë tonë në Facebook Healthpharma.ks

Afati i fundit për aplikim është 25 Gusht, 2022! Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Shikime 3,090
Kategoria Industri Farmaceutike
Skadon 25/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management