Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/Përgjegjës i Dyqanit

IBEX
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

IBEX shpk shpall konkurs për këtë vend të lirë të pune:

Shites/Përgjegjës në dyqanin në Prishtinë – 1 Pozitë e lirë

Vendi I punës:     Prishtinë

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

  • MARRJA DHE KRYRJA E DETYRAVE TË PUNËS ME PËRGJEGJESI TË LART
  • AFËSI TË SHKËLQYESHME TË KOMUNIKIMIT, RAPORTIMIT DHE QASJES NE PUNË
  • RESPEKTIMI I ORARIT TË PUNËS,
  • RESPEKTIMI I RRGULLORES SË BRENDSHME TË KOMPANISË
  • TË KONTRIBUOJ DIREKT ME PUNËN E TIJ NE RRITJEN E SHITJEVE DHE REALIZIMIT TE TARGETEVE.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • TË JETË I SJELLSHËM DHE VETË INICUES
  • TË KETË QASJE TE MIRE TE SHITJES
  • PËRVOJË  PUNE

Për të aplikuar, ju lutem që të dërgoni CV-n tuaj në emailin info@ibex-ks.com

IBEX sh.p.k. - Produkte te Auto kozmetikes dhe Produkte higjienike

Rr.Tirana C4/3, 10000 Prishtinë, Kosove /  Tel: +383 48 203 040

www.ibex-ks.com

Shikime 5,268
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 09/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management