Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

       Date: 10.08.2022 |     KONKURS PUNE      | N.09/2022

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes Zyrtar/e i/e financave dhe administratës.

Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe për punë ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni: Begaj,Vushtrri

Paga: E pa percaktuar

Data e fundit: 09.09.2022

Pozita: Zyrtar/e i/e financave dhe administratës

Tipi i kontrates: Kontratë e rregullt pune

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne: hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:   

 • Bene pranimin e mallit nga furnitoret per lenden e pare dhe percjelle dokumentacionin ne Zyren Qendrore
 • Miremban lenden e pare sipas barkodeve dhe informatat tjera relevante per artikujt.
 • Ben regjistrimin e porosive ne sistem
 • Pergadite levizjet interne per mallerat qe levizin ne lokacione tjera.
 • Ne bashkpunim  me kryesuesin e prodhimit bejne planifikimin e burimeve njerzore per prodhimin, perfshire pushimet, shujtat etj.
 • Mirembane gjendjen e stoqeve te lendes se pare duke verifikuar gjendjen fizike me sistemin.
 • Ne koordinim dhe bashkpunim me zyrtarin e furnizimit dhe kryesuesin e prodhimit bejne planifikimin e furnizimit me materiale te lendes se pare dhe atyre shpenzuese.
 • Pergadit raport ditore, javore dhe mujore per ecurine e punes sipas nje formati te percaktuar.
 • Detyra të tjera siç mund t'i caktohen nga mbikëqyrësit

Kualifi­kimet:

 • Diplome universiteti ne drejtimet Administrave apo Ekonomike
 • Njohje shume te mire te pakos Office;
 • Njohje e sistemeve financiare konsiderohet përparesi
 • Njohje te gjuhes angleze;
 • Patent shoferi;
 • Pervojë pune 1+ vit;

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse nëhr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Shikime 5,737
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 09/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management