Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

 Me qëllim të zgjerimit të aktiviteteve vepruese kompania Afri Fashion sh.p.k  përfaqësues ekskluziv i brendeve si : Tommy Hilfiger dhe Calvin Klein hap konkurs për vend të lirë pune :

 Asistente e Shitjes në Butik – Albi mall (4 vende pune)

 Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shërbimi ndaj klientit, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre,
 • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klient,
 • Këshillimi i konsumatorëve, në përputhje me stilin e tyre.
 • Përkujdeset për vendosjen e artikujve në rafte dhe kukulla sipas udhëzimeve të mbikëqyrësit,
 • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët te jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja, etj),
 • Përkujdeset për sektor të caktuar, menaxhon raftet (vendosja dhe largimi i artikujve) konform standardeve të kompanisë, si dhe depon,
 • Mban evidencën e shitjeve dhe porosive ditore dhe mban të informuar mbikëqyrësin për çdo parregullësi,
 • Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ankesat e tyre dhe raporton tek mbikëqyrësi.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stress dhe me vetë iniciativë

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në dhe te bashkangjitur dergoni foton tuaj, afri_fashion@yahoo.com deri me datën 31.08.2022

Vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Vendi: Qendra Tregtare "Albi Mall” - Veternik-Prishtinë.

Shikime 5,013
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management