Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Artmotion” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpall:

KONKURS

Për plotësimin e vendeve të lira të punës,
Pozita: Video Editor
Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Përgaditjen e promove për platformën Artmotion.
  • Montimin e gjitha emisioneve te prodhuara nga kompania Artmotion.
  • Vetiniciativë për kualitetin e editimi te materialeve.
  • Raportimi ditor te drejtori i platformës televizive

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët preferohen që të kenë diplomë Universitare:
  • Komunikim vizual, Dizajn Grafik ose
  • Të ketë së paku 2 vite përvojë në fushën e montazhës;
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera në programin për editimin e videove, Premiere Pro.
  • Të ketë njohuri të përgjithshme në sport.
  • Të ketë njohuri në programet tjera të Adobe (Photoshop, Illustrator, AfterEffects.) (E preferueshme)

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

• CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes ose përvojën profesionale.
• Portfolio me punët e tij/saj deri më tani; (E domosdoshme)
• Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Aplikimi bëhet përmes në këtë link KosovaJob ose përmes email-it (postës elektronike), në:hr@artmotion.net
Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.
Konkursi mbetet i hapur deri më datën 16.08.2022, Ora 16:00h.

Shikime 2,126
Kategoria Gazetari, Shtyp & Media
Skadon 16/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management