Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kaçinka L.L.C, kompani e cila bën prodhimin e shtëpive modulare nga druri, e themeluar nga Investitorë Gjermanë, me seli në Kaçanik, shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës për t’iu bashkuar ekipit tonë të planifikimit:

Arkitekt/Inxhinier Ndërtimi (2)

Numri I pozitave: 2

Nga kanditadët kërkohet:

  • Diplomë universitare përkatëse,
  • Njohja e gjuhës angleze ose gjermane (përparësi),
  • Përvojë pune në fushën relevante (përparësi),
  • Aftësi në udhëheqje dhe zgjidhjen e problemeve,
  • Të ketë shkathtësi planifikuese, organizative dhe mbikqyrëse,
  • Të jetë kreativ dhe bashkëpunues në ekip.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: dafina.shehu@kacinka.com . CV mundësisht të jetë edhe në gjuhë angleze.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Afati për aplikim deri më 22.08.2022.

 

Shikime 2,276
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 22/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kaçanik
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management