Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Ekonomiste (Administratë), Operatore e Mbikëqyrjes Elektronike

Bravo Security
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
BRAVO SECURITY
SHPALL KONKURS
PER KETO VENDE TE LIRA PUNE
1. EKONOMISTE (Administrate)
2. OPERATORE MBIKQYRJES ELEKTRONIKE
 
Verejtje: Pozita 1- Duhet te posedoj diplome
Universitare ne lemin e ekonomise, te kete ndonje
certifikate trajnimi per kontabilitet e preferuar), te
jete e shkathet te punoj ne ekip.
 
Pozita 2 - Duhet te kete perfunduar se paku
shkollen e mesme, perparsi kane kanditatet qe
posedojne licence OME nga Ministria e Puneve te
Brendshme te jete e shkathet te punoj ne ekip dhe
me vetiniciative, te kete njohuri bazike ne fushen e
Teknologjise se Informimit.
 
Aplikacionin mund ta plotesoni ne zyret
qëndrore te Bravo Security r.Halil Alidemaj nr. 13
Prishtine, ose telefononi ne nr. Tel. 043/ 55 11 00

Shikime 5,339
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 09/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management