Ornio

Front-end (React.js) developers (Prishtinë, Prizren)

	 	 

Jemi duke kërkuar dy zhvillues të mirë të JavaScript që janë të aftë me React.js. Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të 'user interface' dhe implementimi i tyre duke u bazur në njohurit e mira në React.js.

Ne jemi zhvillues të produkteve digjitale. Më shumë pasion ndërtojmë identitet dhe produkte për klientët tanë. Teknologjitë që ne i përdorim janë PHP (Laravel & Wordpress), Node.js, MySQL/MariaDB/PostgreSQL, React.js, Ember.js, CSS/SASS (Bootstrap dhe Material Design, GIT, Vagrant dhe Docker.

Jemi duke kërkuar dy zhvillues të mirë të JavaScript që jnaë të aftë me React.js. Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të 'user interface' dhe implementimi i tyre duke u bazur në njohurit e mira në React.js. Duhet të siguroheni që komponentat dhe aplikimi i përgjithshëm i tyre të jetë i qëndrueshem dhe i lehtë për tu ndryshuar në të ardhmen.

Përgjegjësitë:

 • Zhvillimi i funksioneve të reja duke përdorur React.js;
 • Ndërtimi i komponentëve të ripërdorueshme dhe librarive për përdorim në të ardhmen;
 • Zhvillimi i dizajneve dhe skicave në kod të cilësisë së lartë;
 • Optimizimi i komponentave për performancë maksimale për një grup të gjerë të pajisjeve dhe shfletuesve të internetit.

Aftësitë:

 • Njohuri të mira në JavaScript, duke përfshirë manipulimin DOM;
 • Kuptim i thellë i React.js dhe parimet bazë të tij;
 • Përvoja me rrjedha të famshme të punës të React.js (si Flux ose Redux);
 • Njohja e mekanizmave moderne të autorizimit siç është JSON Web Token;
 • Përvoja me mjetet e përbashkëta të zhvillimit të frontit si Babel, Webpack, NPM, etj.
 • Aftësi për t'i kuptuar kërkesat e projektit dhe për t'i përkthyer ato në kërkesa teknike;
 • Përvojë me code versioning tools (sikurse Git, SVN, etj);

Ofrojmë:

 • Një vend të punës stabil, me orar të plotë (e hënë - e premte).
 • Një ekip të vogël me shumë pasion në atë cka bën.
 • Mundësi të mira për zhvillim profesional.
 • Rrogë të mirë, > 1000 EUR (sipas eksperiencës).
 • Sigurim shëndetësor.
 • Kushte të mira punës siç janë të definuara me Ligjin e punës së Kosovës.
 • Pushim me pagese për obligime fetare.
 • Snacks

Vendi:

Ornio Sh.p.k., Prishtinë ose Prizren

 

TAGS: OrnioPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3377
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC