Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DOMUS SH.P.K. me adresë në Prishtinë -Veternik, rruga Gjergj Arianiti nr.1 ( 250m mbi objektin Gorenje )  përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane fton të gjithë të interesuarit të APLIKOJNË në pozitën :

Arkitekt-e ( 1 vend pune ) – orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Realizimin e projekteve sipas kërkesave përkatëse.
 • Organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën profesionale dhe në të gjithë procesin e shërbimit me klient.
 • Përcjellë punët në teren komfort projektit
 • Kordinimi i punëve me nënkontraktorët
 • Zbaton detyrat dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi

Kriteret për aplikim :

 • Diploma në bachelor apo master ( arkitekturë )
 • Të ketë përvojë pune në interier së paku 1 vit, ( të bëjë -matje, propozime të projektit në bazë   të katallogjeve dhe kërkesave të klientëve)
 • Të ketë njohuri në Archicad ose Autocad, Microsoft Office
 • E preferuar të ketë aftësi në renderim
 • Të posedojë patent shofer ( kategoria B)
 • Të ketë fleksibilitet në orarin e punës
 • Aftësi të mira për të krijuar raport profesional me klientët
 • Njohuri të gjuhës angleze, e preferuar njohja e gjuhës italiane.

Të interesuarit të dergojnë Cv-të e tyre dhe mundësisht edhe Portfolio në email adresen: domus.shpk@outlook.com  më së largu  deri më 15.08.2022


DOMUS SH.P.K. me adresë në Prishtinë -Veternik, rruga Gjergj Arianiti nr.1 ( 250m mbi objektin Gorenje )  përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane fton të gjithë të interesuarit të APLIKOJNË në pozitën :

Monter ( 1 vend pune) – orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Montimi i kuzhinave dhe mobiljeve të tjera

Kualifikimet për aplikim :

 • Të ketë përvojë pune
 • Të ofrojë shërbim të mirë dhe profesional tek klientët.
 • Fleksibilitet në orar të punës
 • Të jetë i gatshëm për të asistuar-ndihmuar në ngarkim-shkarkim të mallit.
 • Të jetë i gatshëm për të pranuar punë shtesë sipas nevojës së kompanisë.
 • Të ketë shkathtësi në zgjidhjen e situatave të punës që mundë të paraqiten gjatë montimit.
 • Patent shofer (kategoria B)

Të interesuarit të na shkruajnë në e-mailin : domus.shpk@outlook.com ose në numrin e tel. 049390600 më së largu deri më 15.08.2022

Shikime 1,827
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management