EBC Company

Kalkulant/e

	 	 

EBC COMPANY rrjeti më i madh i kosmetikes në Kosovë www.ebc-company.net hap konkurs pune:

Pozita: Kalkulant/e

Lokacioni: Prishtinë

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Regjistron faturat e blerjes së mallit në sistem dhe barazon faturat financiarisht
 • Regjistron faturat e kthimeve të mallit
 • Regjistron lejimet nga furnitorët
 • Regjistron artikujt e rinjë
 • Regjistron furnitorët e rinjë
 • Kalkulon çmimet e mallrave dhe mbanë përgjegjësi për kalkulim të saktë të faturave
 • Kontrollon dhe regjistron faturat interne të lëvizjeve të mallit
 • Monitoron çmimet e blerjes dhe raporton për ndryshimet
 • Mirëmban dhe arkivon faturat e shitjeve, blerjeve, kalkulimeve, transfereve dhe fletdërgesave.
 • Monitoron dhe merr pjesë në proces të regjistrimit periodik të mallit
 • Kontrollon dhe raporton në baza të rregullta periodike sipas kërkesave të mbikëqyrësit dhe organizimit të proceseve të punës.
 • Detyra tjera te përcaktuar nga punëdhënësi.

KUALIFIKIMET

 • Shkolla e mesme obligative, fakulteti përparsi
 • Pervoja e punës si kalkulant/e është përparsi
 • Preferohet njohja e programeve të kontabilitetit/financave
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të pakos Microsoft Office
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
 • Aftësi të mira komunikuse
 • Njohuri të gjuhës Angleze
 • Te jetë i/e aftë të punojë në grup si dhe punë individuale.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në info@ebc-company.net dhe tek “subject” të ceket emri mbiemri dhe pozita në të cilën aplikoni. Konkursi do të jetë i hapur nga data e publikimit deri më 08/05/2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

EBC Company ofron mundësi të barabart punësimi për te gjithë dhe pa e diferencuar askënd, andaj inkurajojm të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre.

Instagram: @ebccosmetics

Facebook: EBC Cosmetics

 

TAGS: EBC CompanyPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4250
Kategoria Ekonomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC