Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K O N K U R S

P R I Z R E N

JURIST/E  I/E DIPLOMUAR

POZITA: PRAKTIKANT/E PËRMBARUES/E

Kualifikime / Kërkesa:

 • Të ketë të përfunduar fakultetin juridik (Jurist i/e diplomuar);
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • Të jetë fleksibil/e;
 • Njohuri në Microsoft Office (Word, excel);
 • Të mos jetë nën hetime.

Të interesuarit për konkurim këto dokumentet duhet t’i dorëzojnë:

 • CV dhe dokumente të tjera mbështetëse mbi kualifikimin profesional;
 • Diplomën ose çertifikatën e diplomimit;
 • Numri i letërnjoftimit.

Të gjithë të interesuarit mund t’i dërgojnë dokumentet në këta e-maila: mehdi.reshani@reshanimr-rks.com, liridon.tershani@reshanimr-rks.com dhe info@reshanimr-rks.com ose t’i sjellin në Zyrën Përmbarimore “RESHANI-MR”SH.P.K, rr. “William Walker”, blloku A-1, kati I-rë, nr. 6, Prizren, nr. kontaktues: 049 423 649 dhe 049 502 616.

Konkursi mbetet i hapur deri më dt. 19.08.2022.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management