Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Vende të lira pune (20)

Extra Fruit
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lengjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

5 Ekzekutues malli ( tereni Prishtinë )

5 Ekzekutues malli ( tereni Lipjan )

10 Merchandeisera

( Viti, Fushë Kosovë, Prishtinë )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 28.08.2022, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtine, më datë: 08.08.2022                                                                                                                                

Shikime 6,312
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 07/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management