Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Depoist, Shofer, Sektoriste

Lisi-M
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, kompania shpall konkurs për pozitën e mëposhtme për degën LISI-M Prishtinë:

DEPOIST
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen ngarkimin dhe shkarkimin e mallit në depo;
 • Sorton dhe rregullon stokun në rafta sipas standardeve të përcaktuara të kompanisë;
 • Mirëmban stokun dhe hapësirat e depos të pastërta dhe të sigurta nga dëmtimet;
 • Raporton çdo parregullësi tek mbikqyrësi;
 • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë;
 • Kryen edhe  punë të tjera të cilat i caktohen nga mbikëqyrësi.

SHOFER
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon dërgesat e mallit tek klientët sipas planit të shitjes;
 • Kujdeset për mallin nga pranimi deri tek dorëzimi tek klienti;
 • Asiston në punët operative të depos;
 • Kujdeset dhe raporton për gjendjen e automjeteve të kompanisë;
 • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë;
 • Kryen edhe  punë të tjera të cilat i caktohen nga mbikëqyrësi.

 SEKTORISTE
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pozicionimi i artikujve në rafte;
 • Sortimi, mirëmbajtja dhe përzgjedhja e artikujve;
 • Kontrollimi i stokut;
 • Kryen edhe  punë të tjera të cilat i caktohen nga mbikëqyrësi.

Mënyra e aplikimit:
Dergoni CV-n tuaj në email adresën punesohu@lisi-m.com duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni +38349974002. Konkursi është i hapur deri me datën 29.08.2022.

Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

Shikime 4,360
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management