Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Scheduling Manager / Administrative Assistant

KS Steel Detailing
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Be a part of our team!

We are looking to hire a Scheduling Manager / Administrative Assistant.

Kosova Steel Detailing is a growing company that specializes in steel detailing & design. We are in need of someone that is incredibly organized and can assist our team.

The scheduling manager is responsible for ensuring and providing office support, exercising administrative duties such as maintaining the calendar, ensuring schedules are being kept, ensure clients are kept up to date with schedules, and performing other administrative functions.

Qualifications:

  • Fluent in English Language,
  • Must be incredibly organized and have great communication skills.
  • Ability to work with a team
  • Problem solving abilities
  • Working knowledge of MS Office

Partially working from home is possible for the right person.

08.08.2022 - Kosova Steel Detailing Team!

Kosova Steel Detailing L.L.C.

Prishtinë, Kosovë


Bëhu pjesë e ekipit tone!

Ne jemi duke kërkuar të punësojmë një Asistent Administrativ.

Kosova Steel Detailing është një kompani në rritje që është e specializuar në detajimin dhe hartimin e vizatimeve teknike te çelikut. Ne kemi nevojë për dikë që është shumë i organizuar dhe mund të ndihmojë ekipin tonë.

Menaxheri i planifikimit është përgjegjës për sigurimin dhe ofrimin e mbështetjes së zyrës, ushtrimin e detyrave administrative si mbajtja e kalendarit, sigurimi i mbajtjes së orareve, sigurimi i mbajtjes së klientëve të përditësuar me oraret dhe kryerja e funksioneve të tjera administrative.

Kualifikimet:

  • Të flet rrjedhshëm gjuhën angleze,
  • Duhet të jetë tepër I organizuar dhe të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Aftësi për të punuar në ekip.
  • Aftësi për zgjedhjen e problemeve.
  • Njohuri pune në MS Office,

Puna pjesërisht nga shtëpia është e mundur për personin e duhur.

Kandidatët e interesuar mund te dergojne CV në email:

 kssdetailing@gmail.com

Shikime 5,579
Kategoria Menaxhment
Skadon 07/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management