Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DEKRA Arbeit për klientin po kërkon “Specialist/e të Marketingut

Roli i punës:

Personi që mban këtë pozicion është përgjegjës për koordinimin dhe zbatimin e të gjitha aktiviteteve të marketingut në përputhje me strategjinë e marketingut dhe planet e marketingut të kompanisë në vend.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Mbështetja dhe zbatimi i iniciativave të marketingut bazuar në planin e marketingut
  • Përmirësimi dhe mirëmbajtja e materialeve POS & Print
  • Bashkëpunim i ngushtë me aktivitetet/përmbajtjen e burimeve njerëzore
  • Organizimi i seminareve dhe eventeve të marketingut
  • Krijimi i përmbajtjes për PR, web dhe marketing në media sociale
  • Video materiale dhe materiale të tjera të nevojshme

Kualifikimet e nevojshme:

  • Diplomë universitare ose Bachelor
  • Eksperiencë pune
  • Njohuri të gjuhëve të huaja: Anglisht dhe Serbisht.
  • Patent shofer të kategorisë B

Apliko duke dërguar CV-në tënde në email in info.ks@dekra.com

Shikime 756
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 04/09/22 (27 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management