Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Menaxher/e i/e të Dhënave

KoCon
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KoCon ka hapur konkurs për pozitën:

Menaxhimi i të Dhënave

Profili i kompanisë:

„KoCon“ është një kompani me zyret e saj ne Peje (Semitronix), e cila është në bashkëpunim me Kompaninë Gjermane.
Ndërsa Stafi i „Kocon“ menaxhon përmbajtjen e produkteve elektronike për t’i informuar klientet rreth produkteve të disponueshme ne webfaqen.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Krijimi, optimizimi dhe mirëmbajtja e përshkrimit të produkteve dhe teksteve të kategorive për dyqanin tonë online 
  • Importoje të dhëna në sistemet e brendshme të menaxhimit të të dhënave
  • Optimizimi i prezantimeve të produktit

Kualifikimet profesionale:

  • Aftësi te mira Menaxheriale
  • Njohja mirë e Excel
  • Njohja e gjuhës angleze ose e gjuhës gjermane
  • Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi

Të interesuarit për vendin e punës duhet të paraqesin dokumentacionin si në vijim:

  1. Letër kërkesë për punë
  2. CV

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë nëpërmjet email adresës arber.nikqi@koconshpk.com

Informatat shtesë mund te merren në numrin kontaktues: 049 670 001 ose nëpërmjet email it: arber.nikqi@koconshpk.com

Adresa: Rr. „Mbretëresha Teutë“ – Semitronix Center Pejë

SH.P.K  „KoCon“

Shikime 1,022
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 04/09/22 (27 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management