Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Account Executive/ Call Agent

Zitadelle
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Zitadelle Prishtinë  sh.p.k. është një kompani re, qe eshte duke u rritur me shpejtësi. Filloni kareren tuaj në Zitadelle Prishitna me kushte shumë të  mira të punës. Mundësi të madhe për avancim dhe zhvillim në punë.

Aktualisht kemi shapllur 5 vende të lira të punës për pozitën:

 • Account Executive/ Call Agent

Cka kërkojme nga ju:

 • Gjuha gjermane (në nivelin e avancuar)
 • Përvojë të punës në in-apo outbound
 • Punëtor të motivuar dhe të përkushtuar
 • Teamplayer
 • Humor të mirë

Cka ofrojmë ne:

 • Mjedis të sigurt të punës
 • Pagë mbi mesatare në treg
 • Një zyrë të shkëlqyer në qendër të Prishtinës
 • Sigurime shëndetësore
 • Bonuse (në bazë të performances)
 • High end equipment
 • Mundësi të madhe për avancim dhe zhvillim në punë

Ne pranojmë aplikime deri më datën: 04.09.2022

Në emailin: hr@zitadelleprishtina.com

ose në numrin: 048-557-560

Shikime 880
Kategoria Telekomunikim
Skadon 04/09/22 (27 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management