Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune:

Kompania: VIZION GROUP - Prishtinë

Pozita: Shitës Ambulantivë – 5 vende pune, Shofer kategoria B – 2 vende pune

Regjioni: Prishtinë

Ne jemi një kompani që veprimtarinë kryesore ka shitjen dhe distribuimin e artikujve ushqimore. Brendet tona shiten nëpër marketet më të njohura të vendit dhe më gjerë, ndërsa klientët tanë janë restorantet, dyqanet ushqimore dhe ata me shumicë. 

Përshkrimi I pozitës: Shitës Ambulantivë – 5 vende pune

Orari: I plotë

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë  

 • Identifikimi i mundësive të reja të shitjes 
 • Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren
 • Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore
 • Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.
 • Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kriteret për pranim

 • Të ketë shkathtësi në komunikim
 • Aftësi të shpejtë të mësimit
 • Të jetë i shkathët në prezantim të produkteve
 • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me klientët
 • Të posedojë leje e vozitjes kategoria B

Përshkrimi I pozitës: Shofer kategoria B – 2 vende pune

Orari: I plotë

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë  

 • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit për bartjen e mallit
 • Të jetë I sakt dhe I vëmendshëm në detajet e punës
 • Të zbatojë rregullat e etikës dhe komunikimit të punës
 • Mbanë përgjegjësi për automjetin dhe paisjet e punës që përdorë

Kriteret për pranim

 • Të ketë përvojë pune së paku 6muaj
 • Të jetë I paisur me patent shofer të Kategorisë B
 • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës

Dokumentacioni dorëzohet në formë elektronike përmes emailit info@viziongroup-ks.com 05.08.2022 deri më daten 21.08.2022

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

 • CV;
 • Kopje të Referencave nga punëdhënës paraprak (e dëshirueshme)

Për informata shtesë, ju lutem kontaktoni: tel 0383 49 660 690

Shikime 2,382
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 21/08/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management