Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Vozitës / Asistent në Administratë

Moneta
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vozitës / Asistent në Administratë

Data e publikimit: 05.08.2022

Rreth nesh:

Moneta është institucion financiar jobankar (IFJB), kompani lidere në Kosovë me seli në Prishtinë, e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare. E licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës dhe MoneyGram International, Moneta ofron shërbimet e transferit të parave, shërbimin e pagesave nëpërmjet rrjetit të saj të agjentëve anembanë Kosovës

Rreth pozitës:

Kërkojmë një koleg të përkushtuar, profesionist dhe të motivuar për punë që t’i bashkohet ekipit tonë të Administratës në Moneta në pozitën e Vozitësit/ Asistentit.

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore

 • Shërben si vozitës për stafin dhe nevojat e kompanisë, përfshirë personat në pozita udhëheqëse;
 • Mbledh dokumentacionin e agjentëve të kompanisë në të gjithë vendin;
 • Kontrollon dhe arkivon dokumentet/materialet e agjentëve;
 • Përgjegjës për mbledhjen e faturave të ndryshme nga agjentët, furnitorët si dhe stafi;
 • Kryen punë të përgjithshme administrative;
 • Përgjegjës për blerjen e materialit të zyrës, pranimin e porosive nga furnitorët si dhe gjetjen e furnitorëve te rinj;
 • Vozit automjetet e korporatës si dhe është përgjegjës për automjetet që i drejton.

Kërkesat dhe kualifikimet kryesore:

 • Diplomë universitare (e dëshirueshme);
 • Përvojë profesionale në vozitje, apo person që vozitë në përditshmëri;
 • Përvojë në administratë ose fusha të ngjashme;
 • Njohuri të gjuhës angleze (nivel mesatar);
 • Patent shofer (kategoria B);
 • Aftësi komunikuese dhe organizative;
 • Aftësi bazë kompjuterike (MS Office);

Lokacioni: Prishtinë

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në hr@monetaks.com. Ju lutem e vendosni titullin e pozitës në të cilën aplikoni p.sh. “Vozitës/Asistent në Administratë”. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Afati i fundit për aplikim: 20.08.2022

www.monetaks.com

Për informata shtesë kandidatët mund të n’a kontaktojnë në email-in zyrtar të Departamentit të Burimeve Njerëzore hr@monetaks.com.

Shikime 905
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 20/08/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management