Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistent në Administratë

Data e publikimit: 05.08.2022

Rreth nesh:

Moneta është institucion financiar jobankar (IFJB), kompani lidere në Kosovë me seli në Prishtinë, e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare. E licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës dhe MoneyGram International, Moneta ofron shërbimet e transferit të parave, shërbimin e pagesave nëpërmjet rrjetit të saj të agjentëve anembanë Kosovës.

Rreth pozitës:

Kërkojmë një koleg të përkushtuar, profesionist dhe të motivuar për punë që t’i bashkohet ekipit tonë të Administratës në Moneta në pozitën e Asistentit.

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e objektit dhe riparime të nevojshme dhe rutinë në objektin e kompanisë dhe njësitë e saj;
 • Mirëmban inventarin dhe pajisjet e tjera të zyrës, si dhe sugjeron riparime shtesë sipas nevojës;
 • Mbledh dokumentacionin e agjentëve të kompanisë në të gjithë vendin;
 • Kontrollon dhe arkivon dokumentet/materialet e agjentëve;
 • Kryen punë të përgjithshme administrative;
 • Përgjegjës për blerjen e materialit të zyrës, pranimin e porosive nga furnitorët si dhe gjetjen e furnitorëve te rinj;
 • Vozit automjetet e korporatës dhe stafin sipas nevojës.

Kërkesat dhe kualifikimet kryesore:

 • Diplomë universitare (e dëshirueshme);
 • Përvojë pune në administratë ose ne punët dhe detyrat e shtëpiakut;
 • Njohuri të gjuhës angleze (e dëshirueshme);
 • Patent shofer (kategoria B);
 • Aftësi komunikuese dhe organizative;
 • Aftësi bazë kompjuterike (MS Office);

Lokacioni: Prishtinë

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në hr@monetaks.com

Ju lutem e vendosni titullin e pozitës në të cilën aplikoni, p.sh. “Asistent në Administratë”.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Afati i fundit për aplikim: 20.08.2022

www.monetaks.com

Për informata shtesë kandidatët mund të n’a kontaktojnë në email-in zyrtar të Departamentit të Burimeve Njerëzore hr@monetaks.com.

Shikime 3,373
Kategoria Administratë
Skadon 20/08/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management