Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtor/e për Call Center, Zyrtar/e e pranimit të aplikimeve për viza, Arkatar/e

Visametric
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Visametric shpallë konkurs për këto pozita:

-Punëtor/e për Call Center
-Zyrtar/e e pranimit të aplikimeve për viza
-Arkatar/e
-Punëtor/e për Call Center

Visamatric është institucion zyrtar i autorizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Gjermanisë për të ofruar shërbime për viza.

Ne po kërkojmë një përfaqësues klienti që flet gjermanisht ose anglisht për t'u punësuar në departamentin e Call Center të kompanisë sonë.

Përshkrimi i punës

 • Ofrimi i shërbimit për aplikantët nga ora 08:00-17:30
 • Përgjigjja e pyetjeve të aplikantëve që kërkojnë aplikime për vizë
 • Caktimi i termineve për aplikimin për vizë.

Kualifikimet e nevojshme

 • Të zotërojë gjuhën gjermane ose gjuhën angleze në nivel të avancuar,
 • I/e aftë për t'u përshtatur me një mjedis dinamik pune,
 • I/e prirur për punë ekipore,
 • I/e suksesshëm/e në marrëdhëniet ndërpersonale me aftësi të mira komunikimi,
 • Të ketë një ndjenjë përgjegjësie dhe të mund të punojë në një mënyrë të orientuar drejt zgjidhjes,
 • Të ketë të zhvilluar aftësitë e ndjekjes së punës,
 • Të punojë me përpikëri dhe me kujdes,

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur në titull pozitën “Punëtor/e për Call Center“ në adresën e e-mail-it: hr.kosovo@visametric.com

Zyrtar/e i/e pranimit të aplikimeve për viza

Visamatric është institucion zyrtar i autorizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Gjermanisë për të ofruar shërbime për viza.

Përshkrimi i punës

 • Trajtimi me aplikantët që vijnë për aplikime për vizë në arkë,
 • Kryerja e kontrolleve të dosjeve të aplikimit për vizë, detektimi i mangësive,
 • Kryerja e futjes së të dhënave të dokumenteve pas kontrollit,

Kualifikimet e Përgjithshme

 • Të paktën 2 vjet përvojë në kontrollin e dokumenteve, futjen e të dhënave ose punën me klientët,
 • Të aftë për t'u përshtatur me një mjedis pune dinamik dhe intensiv,
 • Të prirur për punë ekipore,
 • Të suksesshëm në marrëdhëniet njerëzore,
 • Aftësi të forta komunikimi,
 • Të ketë një ndjenjë përgjegjësie dhe të mund të punojë në një mënyrë të orientuar drejt zgjidhjes,
 • Ndjekja e avancuar e punës,
 • Të punojë me përpikëri dhe me kujdes,

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur në titull pozitën “Zyrtar/e i/e pranimit të aplikimeve për viza“ në adresën e e-mail-it: hr.kosovo@visametric.com

Arkatar/e

Visamatric është institucioni zyrtar i autorizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Gjermanisë për të ofruar shërbime për viza.

Kërkojmë nje arkatar/e për t'u caktuar ne zyrën e kompanisë tonë në Prishtinë.

Përshkrimi i punës

 • Trajtimi me aplikantët që vijnë për aplikime për vizë, mbledhja e tarifave për aplikimet për vizë dhe kryerja e transaksioneve me arkë
 • Kryerja e transaksioneve kesh në fund të ditës

Kualifikimet e Përgjithshme

 • Të ketë të paktën 2 vjet eksperiencë në arkëtari,
 • Aftësi të forta komunikimi,
 • Të ketë një ndjenjë përgjegjësie dhe të mund të punojë në një mënyrë të orientuar drejt zgjidhjes,
 • Ndjekja e avancuar e punës,
 • Të punojë me përpikëri dhe me kujdes

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur në titull pozitën “Arkatar/e“ në adresën e e-mail-it: hr.kosovo@visametric.com

Shikime 3,233
Kategoria Administratë
Skadon 13/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management