Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Operator/e në Qendrën e Kontaktit për klientë - "Call Center"

Përmbledhje:

 • Qyteti: Pejë
 • Kodi: 108110SHK
 • Lloji: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ofron ndihmë dhe këshilla për konsumatorët, bashkëpunëtorët dhe punëtorët
 • Përgjigjet në thirrjet e konsumatorëve, bashkëpunëtorëve dhe punëtorëve të cilëve ju ndihmon në zgjidhjen e kërkesave të tyre duke u bazuar në udhëzuesit e kompanisë
 • Jep informata në lidhje me shërbimet që ofrohen sipas kërkesave të caktuara
 • Menaxhon fluksin e çështjeve komplekse të kontaktit për konsumatorët duke siguruar opsionet e zgjidhjes
 • Bashkëpunon ngushtë me kolegët në emër të ofrimit të shërbimit sa më të mirë te konsumatorëve, bashkëpunëtorëve dhe punëtorëve dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Preferohet Diplomë Fakulteti
 • Njohje e gjuhëve të huaja ( preferohet gjuha Angleze )
 • Njohje e programeve kompjuterike ( Microsoft Office )
 • Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
 • Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve

Të gjitha përfitimet që merrni ju:

 • Përfitime të larta financiare
 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 • Shujtë ditore
 • Rekreacion

Procesi i Aplikimi:

Për më shumë informata dhe detaje lidhur me Konkursin dhe mënyren e Aplikimit ju mund të aplikojnë online ne web faqen www.etc-ks.com apo duke dërguar cv ne email adresen : apliko@elkosgroup.com si dhe për sqarime shtesë telefononi  ne numrin pa pagese 0800 30 300

Aplikacionin dhe CV-në tuaj mund ta dorëzoni edhe fizikisht në ETC Pejë tek Pika e Sherbimit.

Konkursi mbetet i hapur nga data: 04.08.2022-10.08.2022

Mirë Se Vini në Ekipin Tonë

Shikime 1,056
Kategoria Telekomunikim
Skadon 10/08/22 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management