Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

VENDE TË LIRA PUNE: Shofer Kategoria “ C “  (2)
LOKACIONI: Depo Agrare Xerxë  

KRITERET PËR PUNËSIM
• Preferohet Diplomë e Shkollës së Mesme
• Të ketë njohuri për mjetet transportuese të kategorisë C
• Të ketë njohuri të territorit të Kosovës
• Të posedojë patent shofer të kategorisë C

BENEFITET
• Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
• Sigurimi shëndetësor
• Pagesë të rregullt
• Orar të rregullt
• Trajnime adekuate për pozitë

Të ardhurat personale fillesatre janë 450 euro Bruto duke vazhduar me vlërsim dhe avancim afatgjatë .

APLIKIMI
Duke plotesuar aplikacionin apo derguar dokumentet ne Depo Agrare Xerxë , në zyret e Depos Xerxë apo në email adresen: apliko@elkosgroup.com !

Konkursi mbetet i hapur nga data: 03.08.2022 – 11.08.2022
Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

 

Shikime 1,397
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 11/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Rahovec
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management