Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

 Pozita e hapur : Nikoqire, Punëtore për dhoma (F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Te kete aftesi te punes ne grup
 • Pervoje pune konsiderohet perparesi
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë

Pozita e hapur: Ndihmes Kuzhinier-e (M/F)

Nga konkuruesit kërkohet:

 • Te kete paraqitje profesionale
 • Përvojë pune si ndihmes kuzhinier
 • Njohuri rreth punës dhe te jete korrekt ne pune

Pozita e hapur: Kamarier-e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Te kete aftesi te punes ne grup
 • Njohuri te gjuhes angleze konsiderohet perparesi!
 • Pervoje pune konsiderohet perparesi
 • Të jetë komunikative
 • I/E motivuar për punë

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: info@hotelinternationalprishtina.com

Ose te telefonojne ne numrin: 038 600 222

Shikime 2,638
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 03/09/22 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management