Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Oberal LLC shpall konkurs për pozitat:
Titulli/Pozita: Operatorë/e në Prodhim

Vendi/Lokacioni: Miradi e Epërme - Fushë Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Operatorë në Prodhim:

Kërkohet shfrytëzim i njohurive teknike, përshtatje e shpejtë me detyrat e punës, menaxhim të mirë të kohës dhe zgjidhje efektive të problemeve në departamentin përkatës.

Përshkrimi i detyrave të punës:

• Punonjësi para se të filloj punën, kontrollon se makina a është në rregull;
• Punonjësi kujdeset qe te mirëmban makinën sipas udhëzimeve nga mbikëqyrësi,
• Punonjësi pranon detyrat nga mbikëqyrësi si dhe raporton në baza ditore/javore për procesin e punës,
• Punonjësi i cili operon me makinë, gjatë kohës kur punon makina, nuk guxon të largohet nga makina, apo të përqendrohet jashtë punës së makinës;
• Punonjësi gjatë orarit të punës kujdesët që të mirëmbahet vendi i punës
• Kryen edhe punë të tjera sipas nevojës dhe prioriteteve te përcaktuara nga mbikëqyrësi i prodhimit

Edukimi dhe kërkesat tjera profesionale:

• Të ketë të kryer shkollën e mesme;
• Të jetë i gatshëm për pune ekipore;
• E preferueshme të ketë së paku 1 vit përvojë pune profesionale;
• Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndërrimet eventuale

Konkursi do të jetë i hapur nga data 04/08/2022 deri me 20/08/2022.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionin dhe CV-në në e-mail adresën: hr@oberal.com, ose mund të vini të zyre dhe të plotësoni aplikacionin për punësim;

• Inkurajojmë edhe gjininë femërore për të aplikuar
• Adresa Dëshmori pn, Miradi e Epërme (afër Xhamisë), Fushë Kosovë,


Kandidatet të cilat i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Shikime 2,536
Kategoria Prodhim
Skadon 20/08/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management