Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania KD Events & Communications shpall konkurs – vend të lirë pune për pozitën:

Dizajner Grafik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Bashkëpunon me ekipen për ideimin dhe krijimin e dizajneve të marketingut,
• Përgatit materiale për postime dhe dizajne te ndryshme.
• Dizajne të fletushkave, broshurave dhe matrialeve tjera reklamuese për kompaninë.
Kushtet:
• Kreativitet dhe vullnet në punë,
• Shkathtësi dhe njohuri në Programet e Adobe (AI, PS)
• Portfolio me punime të deritanishme
• Shkathtësi të mira komunikuese,
• Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë,
Ne ofrojmë:
• Ambient dinamik të punës me klientë të ndryshëm lokal dhe internacional
• Mundësi të shpejta të zhvillimit profesional
• Pagë konkuruese

Bëhuni pjesë e një skuadre që e ka në qendër të përpjekjes rritjen e përbashkët!

(Përparësi kanë ata që dinë Adobe After Effect dhe Adobe Premiere Pro)

Aplikoni dhe rrituni bashkë me kompaninë: info@kdevents.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management