Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Dekra është kompani e specializuar në prodhimin e kuzhinave, qëndrimit ditor, shkallëve, dyerve, dhomave të gjumit, enteriere etj.
Vazhdimisht sjellim koncept të ri, me dizajne, modele, materiale inovative duke ruajtur primatin, identitetin dhe traditën e Dekra-s.
Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të bëhen pjesë e Dekra-s, ftohen që të aplikojnë në konkursin e mëposhtëm.

- DEKRA hap konkurs pune për 10 pozita në Vushtrri.

1 Arkitekt/e
4 Monterë në teren
3 Monterë në fabrikë
2 Operues në sharrë

Arkitekt/e:

Përvojë pune së paku 2 vite
Aftësi komunikuese
Përparësi ka njohuria e gjuhës angleze
Aftësi të mira në Sketchup, Archicad, AutoCad, 3ds Max, Lumion
Motivim për punë

Monterë në teren dhe në fabrikë:

Përvojë pune
Aftësi komunikuese
Motivim për punë

Operues në sharrë:

Përvojë pune si operator i makinerisë
Aftësi komunikuese
Motivim për punë

Lokacioni: FABRIKË / VUSHTRRI
Dërgoni CV-n tuaj në email adresën: art.krasniqi@dekra-ks.com ose kontaktoni në numrin e telefonit 044 887 887.

Shikime 2,908
Kategoria Prodhim
Skadon 02/09/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management