Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

VENDE TË LIRA PUNE

 1. Inxhinier/e e termoenergjetikës
 2. Ndihmës teknik për ngrohje, ftohje dhe klimatizim
 3. Mjeshtër për pompa termike

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 1. Inxhinier/e e termoenergjetikës
 • Të ketë të përfunduar fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, drejtimi Energjetikë apo Energji e Ripërtëritshme;
 • Të ketë përvoj pune të ngjajshme dhe njohuri të mira të gjuhës Angleze;
 • Të ofrojë këshilla profesionale klientëve drejtë përzgjedhjes së produkteve;
 • Të ketë njohuri në projektim dhe menaxhim;
 • Të posedoj patent shofer.

 1. Ndihmës teknik për ngrohje, ftohje dhe klimatizim
 • Asistim në instalim, mirëmbajtje dhe riparim të sistemeve dhe pajisjeve të ventilimit dhe klimatizimit;
 • Identifikimi i rreziqeve të mirëmbajtjes në pajisje;
 • Diagnostikimi i gabimeve elektrike dhe mekanike për sistemet HVAC;
 • Pastrimi, rregullimi dhe riparimi i sistemeve të ventilimit dhe klimatizimit.

 1. Mjeshtër për pompa termike
 • Të njoh mirë pajisjet për sisteme ngrohje-ftohje dhe klimatizim;
 • Të instalojë pompat termike për sistemin e ngrohjes-ftohjes;
 • Të jap zgjedhje teknike, të riparojë dhe të zëvendësojë pajisjet dhe pjesët përbërëse të tyre;
 • Te konstatoje dhe riparoje difekte te ndryshme qe jane pjese e sistemeve ngrohje-ftohje;
 • Të kryej mirëmbajtje dhe performoj detyrat e tjera të caktuar nga përgjegjësi i Servisit.

Ju lutem cekni pozitën tuaj të cilën aplikoni!

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në info@megaterm-ks.com

#megaterm #heating #vaillantks

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management