Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Administratore (Praktikante)

Visa Apply Services
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Visa Apply Services shpall konkurs për 1 vend të lirë pune në agjensionin për shërbime aplikimi.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme,
  • Të kenë njohje elementare të gjuhës angleze,
  • Aftësi të mira kompjuterike ( microsoft office etj.)
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kategoria: Administrate
Pozita e punës: Administratore-Praktikante

Pagesa fillestare: 270+
Lokacioni: Prishtine
Gjinia: Femer
Mosha: 18-23

Kandidatët e interesuar mund ti  dërgojn CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: visainfo.rks@gmail.com
Afati për aplikim është i hapur deri me datën 10.08.2022

Shikime 2,231
Kategoria Administratë
Skadon 10/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management