Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Video Animator
Vendi: Pejë
Kodi i Pozitës: 113212MA
Lloji: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Ideimi, dizajnimi, animimi i elementeve për video animacione
• Përgaditja e promove ditore, javore mujore si dhe editimi i materialeve
• Paraqitja në mënyrë illustrative e koncepteve dhe dizajneve per materialet e kërkuara
• Puna me programet adekuate, After Effects, Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro, softverë të tjerë për montazh, ose ekuivalent për 2D/3D
• Përshtat Video Elemente nga materilet në dispozicion

Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës
Kualifikimet e kërkuara
• Preferohet të jetë i/e diplomuar në fushen përkatese
• Protofilio të pasur me punët e tij/saj deri më tani
• Njohuri te programeve After Effects, Character Animator, Premiere, Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro
• Aftësia për të punuar mirë brenda një strukture ekipi
• Të jetë energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofroj ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës


Ju përfitoni

• Saktësi në pagë
• Sigurim shëndetësor
• Sigurim aksidental
• Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
• Shujtë ditore
• Rekreacion

Procesi i Aplikimit:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, dërgoni aplikacionin me CV-n tuaj në emailin: apliko@elkosgroup.com dhe po ashtu duke aplikuar online në link-un: https://karriera.elkosgroup.com/karriera/jobs/detaje.php?pozita=113212MA&qyteti=Pejë
Konkursi është i hapur nga data: 03.08-10.08.2022
Për informata shtesë mund të thërrisni në numrin pa pagesë: 0800 30 300

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management