Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: HORECA LLC

Vendi: Prishtinë

Pozita: Office Manager

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Planifikon, drejton, organizon dhe kontrollon aktivitet e shitjes;
 • Përgjegjës për planinifikimin, drejtimin, organizimin dhe monitorimin e ekipit të shitjes;
 • Implementon në mënyrë të sukseshme strategjinë e shitjes;
 • Monitoron ekzekutimin e planeve në mënyrë që të sigurohet realizimi i objektivave;
 • Harton grafikun e punës për të gjithë strukturat vartëse;
 • Koordinon dhe organizon punën e përditshme sipas prioriteteve kohore;
 • Të mbështesë dhe të orientoj stafin gjatë përmbushjes së detyrave të tyre ditore;
 • Zhvillimi dhe ruajtja e marrdhënieve me klientë dhe zgjerimi i portofolit;
 • Njohje shumë e mirë e tregut dhe studim i konkurrencës;
 • Raporton sipas kërkesës dhe standarteve të raportimit;
 • Detyra te tjera qe mund ti ngarkohen nga punëdhënësi.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë të përfunduar studimet Bachelor;
 • Aftësi të mira organzitave dhe negociuese;
 • Njohuri të mira të përdorimit të paketës office;
 • Njohuri të gjuhës angleze (gjuhet tjera jane perparsi);
 • Eksperiencë pune të ngjashme;
 • Te ketë kualifikim te përshtatshëm me pozicionin ;
 • Te jetë i/e gatshëm për të punuar jashtë orarit, nëse do të jetë e nevojshme;
 • Posedimi i patent-shoferit (kategoria B)

Dërgoni CV-në tuaj në email: info@horecaks.com

Shikime 1,363
Kategoria Menaxhment
Skadon 01/09/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management