Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs për:

Dy (2) video-editorë

Kriteret:

  • Të ketë njohuri për programet Adobe Premiere dhe After Effects
  • Te jetë kreativ
  • Pasionant dhe i motivuar për punë
  • Të ketë përvojë në punë të njëjtë (përparësi)

Konkursi mbete i hapur nga data 02.08.2022 deri më 10.08.2022.

Të gjithë të interesuarit CV-të e tyre mund t’i dërgojnë në konkurset@kosovapress.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management