Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Fabrika për prerrjen dhe përpunimin e granitit  dhe mermerit “ELSA GROUP”  në  Pejë shpall konkurs  për këto vende të lira të punës:

Për fabrikën në Pejë  / Zahaq

  1. Inxhinier i Ndërtimtarise - një vend i lire i punës
  2. Arkitekt – një vend i lirë i punës
  3. Dizajner – një vend i lire i punës
  4. Teknik i ndertimtarise  – dy vende të lira të punës
  5. Operator i makinave për prerje dhe perpunim te mermerit dhe granitit – dy vende të lira të punës (makinat CNC)
  • Për pikat 1, 2, 3 të konkursit kandidatët duhet të kene të kryer fakultetin perkatës dhe të ken 2 vjet pervoje pune,  si dhe njohuri të gjuhes angleze.
  • Për pikat 4.5 të konkursit kandidatët duhet të kene pregaditje të mesme  profesionale , njohuri të gjuhës angleze dhe të punës me kompjuter , si dhe të ken 2 vjet pervojë pune .
  • Kandidatet e interesuar CV-në duhet t’a dërgojn në ketë email adresë info@elsa-group.com dhe në subjekt të shkruajnë poziten për të cilen konkurojnë . Numrat kontaktues: 049 -905- 929 
  • Konkursi mbetët i hapur 7 ditë pas dites se publikimit

Shikime 2,073
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 01/09/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management