Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e i/e Shitjes në Pikën e Shitjes Ferizaj

ArtMotion
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Artmotion” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpalle:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës,

Agjent/e i/e Shitjes në Pikën e Shitjes FERIZAJ

Vendi i punës: FERIZAJ – Rr. “12 Qershor”.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Përpilon kontrata për klientë të rinj
 • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndajë klientëve,
 • Arkivon kontrata në sistem dhe siguron kualitetin e të dhënave të klientëve, barazon arkën ditore të pagesave dhe deponimin e parave të gatshme në bankë apo në arkën e pikës së shitjes,
 • Komunikon më klientë dhe informon mbikëqyrësin dhe kolegët tjerë për çdo kërkese të klientëve,
 • Mirësjellje profesionale ndajë klientëve,
 • Përfaqëson në mënyrë të denjë kompaninë dhe vlerat e saj,
 • Bashkëpunon ngushte më kolegët në emër të ofrimit të shërbimit sa më të mire të klientët dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit,
 • Raporton tek përgjegjësit

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollë së mesme,
 • Përvojë pune në Shitje (e preferueshme në industrinë e njëjte);
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Aplikimi bëhet përmes në këtë link KosovaJob ose përmes email-it (postës elektronike), në:hr@artmotion.net

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 07.08.2022, Ora 16:00h.

Shikime 2,368
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management