Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtor Fizik (10), Llamarinist (4), Mjeshtër i Hidroizolimeve (4)

N.T.P. CAPARI
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
“NTP CAPARI
 
Eshtë kompani private shumëvjeçare e cila merret kryesisht me kontraktimin e objekteve afariste në kryerjen e hidroizolimit te çative te rrafshta si dhe të gjitha punimet dhe detalet në fushën e llamarinave.   
 
Lokacioni: Ferizaj, mirepo inkurajohen te aplikojne edhe banoret e Prishtines, Lipjanit, Gadimes dhe Babushit.
 
Kompania jonë ofron kushte të veçanta, siguri në vendpunishte dhe staf profesional. Me këtë rast ftojme te gjithë të interesuarit për punë që të bëhen pjesë e kompanisë tonë në vendpunishten më të madhe në Ballkan Prishtina Mall.
 

Punëtor Fizik (10),

Llamarinist (4),

Mjeshtër i Hidroizolimeve (4)

 
Kualifikimet:
  • Të jetë i moshes mbi 18 vjeç dhe shtetas i Kosovës;
  • Të ketë përvojë pune në fushën relevante; 
  • Të ketë shkathtesi organizative dhe të menaxhimit te kohës.
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës ntpcapari@hotmail.com apot përmes numrit të kontaktit +38348407008 deri me date 01.09.2022

Shikime 1,252
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 01/09/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management