Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Edukatore, Motër-Edukatore, Kuzhiniere, Mirëmbajtëse

Kopshti i Ëndrrave
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Të dashur fëmijë, prindër dhe pjestarë nga stafi i kopshtit tonë.
Falë punës së palodhshme të stafit dhe besnikërisë së prindërve ndaj neve,
jemi të lumtur të ju njoftojmë se si shkak i rritjes së kërkesave për shërbimet tona dhe hapjes së njësisë së re; kopshti ynë shpall konkurs të hapur punësimi për pozitat e cekura si në vijim:

  •  Edukatore
  •  Motër-Edukatore
  •  Kuzhiniere
  •  Mirëmbajtëse

Niveli dhe profili i kualifikimit të kërkuar për pozita është ky:

Edukatore- Diploma universitare në Fakultetin e Edukimit, drejtimi parashkollor
Motër-Edukatore – Diplomë univerzitare Fakultetin e Edukimit, Edukimi në fëmijërinë e hershme, shkolla e mesme e mjekësisë.

Përvoja e punës, trajnimet, praktika, do të kenë përparësi.

I ftojmë në interesuarat të dërgojne një CV-në dhe letër motivimi në e-mail adresën tonë : kopshtiendrrave@outlook.com
Aplikantet, luten që të cekin pozitën përkatëse të aplikimit në titullin(subject) e dërgesës së e-mailit.

Shikime 2,224
Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 31/08/22 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management