Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitëse (3)

Moda Italia
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Dyqani i tekstilit “Moda Italia” me seli në: Zona Industriale, magjistralja Prishtinë – Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/ 77-11-11 shpall konkurs për pozitën:

Shitëse në sektor (femër) 3 vende pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëpret dhe informon në mënyrë profesionale klientët;
  • Prezanton produktet te klienti në mënyrë të saktë dhe kreative;
  • Bën sisteminin dhe lëvizjen e mallrave nga sektorët dhe depot përkatëse;
  • Duhet të tregoj përpikmëri dhe pedantëri në punë;

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Komunikative dhe kreative;
  • Njohëse e materialeve të tekstilit dhe brendeve;
  • Qasje sa më pozitive ndaj klientit;
  • Vetëmenaxhuese në situata të ndryshme;
  • Të ketë vetëiniciativë;
  • Të ketë durim dhe shkathtësi të punoj nën presion.

Mënyra si të aplikoni: CV-në tuaj në gjuhën shqipe me një foto profesionale të bashkangjitur si dhe referencat, i dërgoni në adresën elektronike pune@modaitalia-ks.com.

Kandidatet të cilat plotësojnë kushtet e lartëpërmendura, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri me 12/08/2022.

Shikime 1,482
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/08/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management