Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kryekuzhinier

Jemi krenarë që punojmë në këtë kompani dhe jemi pjesë e hapjes së re ekskluzive të konceptit HyperActive (Qendër e argëtimit familjar) në Prishtina Mall dhe për këtë arsye po kërkojmë një kryekuzhinier profesionist dhe të talentuar.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Si kryekuzhinier, ju do të menaxhoni kuzhinën dhe do të siguroheni që çdo pjatë e servuar të jetë e cilësisë më të lartë.
  • Ju do të jeni përgjegjës për rekrutimin, trajnimin, menaxhimin dhe zhvillimin e ekipit të kuzhinës, planifikimin dhe zbatimin e të gjitha menuve dhe kontrollin e kostove në secilin departament.
  • Ju gjithashtu do të jeni përgjegjës për të gjitha punët administrative si dhe për ruajtjen e standardeve të higjienës dhe sigurisë në kuzhinë.
  • Një paketë e shkëlqyer është në dispozicion për kandidatin e duhur.

Mënyra e aplikimit:

Shikime 1,699
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 31/08/22 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management