Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Sales & Customer Relations Officer (M/F)

Shkolla Digjitale
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shkolla Digjitale është shkolla e parë e hapur në Kosovë,  e cila ofron kurse te teknologjise informative për fëmijet e moshave të reja. Kjo shkollë ështe hapur në muajin Dhjetor 2015 si rezultat i nevojës dhe kërkeses së madhe të gjeneratës së re për mesim dhe njohuri më të thelluara mbi këtë fushë, përveç kësaj është kompania e parë dhe e vetme në Kosove e cila është bërë Franshizë për tregun vendor dhe internacional. Franshizat e Shkollës Digjitale sot operojnë me disa lokacione në Slloveni, Gjermani, SHBA, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Meksikë, Hong Kong, Maroko dhe Tunisi

Si rezultat i suksesit dhe procesit të zgjerimit, jemi në kerkim të mbushjes së pozites:

Sales & Customer Relations Officer (M/F)

Personi i pranuar do të trajnohet në teknikat më të reja të shitjes dhe Customer Relations.

Orari: Full-time

Lokacioni: Prishtinë

Kriteret për pranim

  • Të ketë shkathtësi në komunikim
  • Të ketë njohuri bazike me kompjuter
  • Aftësi të shpejtë të mësimit
  • Të jetë i shkathët në prezantim të produkteve
  • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me klientët

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë. Afati i fundit për aplikim: 08 Gusht 2022

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management