Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

 

Shites ambulantiv/M-Prishtine
2pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë

• Identifikimi i mundësive të reja të shitjes
• Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren
• Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore
• Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.
• Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kerkesa per kandidatet:

-Te kene experience pune ne kete fushe me se paku 1 vit
-Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
-Posedimi I lejes se drejtimit.
-Universiteti perben avantazh.
-Mosha 22-30 vjec.
-Paga do te jete e kenaqshme.
-nga e hena-premte orari 8-16
-Faza trajnimit paguhet
-Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e_mail enrik.topalli@elkaks.com

 

Shikime 2,618
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/08/22 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management