Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Drejtor Marketingu, Zyrtar të Marketingut (3)

KosovaPress
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpall

KONKURS

Për

 1. Drejtor Marketingu
 2. Zyrtarë të marketingut (3 vende)

Kriteret për pozitën e parë:

 1. Diplomë në Marketing/Administrim Biznesi apo profile të ngjashme.
 2. Eksperiencë e mëparshme në marketing.
 3. Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze.
 4. Patentë shofer të kategorisë B.
 5. Aftësi shumë të mira komunikimi, ndërtimi i marrëdhënieve të sukseshme me klientët.
 6. Kreativ, i dedikuar, pozitiv dhe punëtor.
 7. Të jetë fleksibël dhe bashkëpunues.

Kriteret për pozitën e dytë:

 1. Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme.
 2. Të jenë komunikativë.
 3. Të kenë përvojë në marketing.
 4. Të njohin gjuhën angleze.
 5. Patentë shofer të kategorisë B.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: konkurset@kosovapress.com

Konkursi do të qëndrojë i hapur nga data 30.07 deri me datën 10.08.2022.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të konktaktohen.

Shikime 2,160
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 29/08/22 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management