Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Intervistues/e Telefonik/e

Global Data Collection Company
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GDCC është kompani e hulumtimit të tregut që operon në Holandë, Londër, Stamboll, Hong Kong, Kosovë, Maqedoni dhe SHBA. Jemi liderë në industrisë e hulumtimit të  tregut në të gjithë Evropën.

Thirrjet bëhen tek kilentët në biznese ose tek kilentët privat, në vende të ndryshme te botës në gjuhën përkatëse varësisht prej shtetit ku do të telefononi.

Nuk përfshihen shitjet ose promovime të produkteve ; ne merremi vetëm me hulumtim të tregut.

Nëse nuk keni përvojë të mëparshme të intervistimit të hulumtimit të tregut, atëherë ne do të ofrojmë trajnim të plotë për kandidatët e duhur.

Aktualisht jemi duke rekrutuar intervistues telefonik cilësor për këto gjuhë:

 • Gjermane,
 • Holandeze,
 • Françeze,
 • Italiane,
 • Polake,
 • Daneze,
 • Spanjolle,
 • Suedeze,
 • Slovake,
 • Slovene,
 • Portugeze,
 • Greke,
 • Romune,
 • Bullgare,
 • Hungareze,
 • Çeke,
 • Finlandeze

Kushtet që duhet ti plotësojnë kandidatët janë:

 • Njohja e gjuhëve përkatëse
 • Të jetë mbi moshën 18 vjeçar
 • Të jenë të mirë në komunikim dhe të të motivuar për punë.

Kushtet që ne ofrojmë janë:

 • Mund të punosh prej zyres ose shtëpisë ( nëse jetoni larg zyrës tonë )
 • Trajnim profesional
 • Pagë konkuruese
 • Kontrate pune
Per me shume informacione mund te na kontaktoni ne: fatos.duda@gdcc.com (Responsible Recruitment Manager) ose infoks@gdcc.com apo ne numrin +38348225755

 

 

Shikime 5,263
Kategoria Telekomunikim
Skadon 31/08/22 (15 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management