Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Praktikant/e me mundësi punësimi (10)

Shtypshkronja ILIRI
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Shtypshkronja ILIRI

Titulli i vendit të punës:  Punë Praktike -Centragim Binder (Libërlidhje)

Orari i punës: Orar të plotë ( punohet në dy ndërrime)

Kohëzgjatja e praktikës: 1 muaj me pagesë me mundësi të punësimit në kompani pas punës praktike

 Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
  • E preferueshme njohuria paraprake në fushën përkatëse
  • Etike të lartë te punës dhe përgjegjësi

Kohëzgjatja:

  • Prakatika do të jetë me pagesë (në bazë të marrëveshjes) dhe do te zgjasë një (1) muaj, me mundësi të punësimit në kompani pas punës

Si të aplikoni:

Për të aplikuar ju lutem na kontaktoni në numrin e telefonit: 044 736 585 apo në faqen tonë në  Facebook https://www.facebook.com/shtypshkronjailiri/

Shikime 3,791
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/08/22 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management