Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
ROYAL BEVERAGE LLC 

Për plotësimin e vendit e lirë të punës në pozitën:   
 
Komercialist për rrjetin e shitjes
 
Vendi : Terreni i Dukagjinit
 
Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:
 • Përgatitja dhe shkathtësitë profesionale:
 • Të ketë të përfunduar Fakultetin Ekonomik;
 • Trajnimet për shitje dhe komerciale ( e preferuar);
 • Shkathtësi të larta në përdorimin e moduleve të shitjes;
 • I përpiktë në punët e përditshme, 
 • Përcakton  lëvizjet ditore në terren në rajonin e Dukagjinit;
 • I barazon kartelat e blerësve dhe kontrollon oblgimet e klientëve të tij;
 • Të ketë aftësi të mira negocimi për hapjen e pikave të reja;
 • Ta njoh mirë rregullat e ATK-së për shitje  (e preferuar);
 • Përvoja punës relevante (obligative);
 • I përgjigjet detyrave të deleguara nga menaxhmenti;
 • Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës dhe do të plotësojnë dokumentet e nevojshme që kërkon kompania.
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 10.08.2022, në e-mail adresën: hr@royalbev.com
 

Shikime 3,398
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management