Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

IT Instalues (3)

Teco
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune

Ne kuader te zgjerimit dhe standartizimit te sherbimeve Teco sh.p.k me seli ne Prishtine  shpallë konkurs per
 
 IT instalues (3 pozita te lira)
 
I përgjegjshëm dhe i saktë në punë
 
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
  •  Instalimi dhe konfigurimi i pajisjeve te sigurise kamera vezhguese alarm vjedhje alarm zjarri access control, dhe sistemeve te ngjajshme ,
  • Te kete njohuri ne rryme elektrike
  • Përvoja e ngjashme e punës do jetë përparësi.
 
-Kontratë pune afatëgjate.
-Rroge 500€
 
Tel: 049 664 668
email: info@teco-ks.com
fb https://www.facebook.com/teco.pr/
 
 
 
 

Shikime 2,482
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 28/08/22 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management