Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shofer (Agjent Tregtar) (3)

Eco Sun
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Eco Sun eshte ne kerkim te 3 Shofereve (Agjent Tregtar)

Paga: 675.79 Є bruto

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Vizita të rregullta të klientëve
 • Prezantimi i produkteve / shërbimeve të kompanisë
 • Liferimi I mallit tek klientet e caktuar;
 • Vozitja e mjetit motorik te nderrmarjes dhe pergjegjesia e mjetit motorik,
 • Pergjegjes per mallin e ngarkuar ne mjetin motorik te cilin e drejton,
 • Pergjegjes per mallin e pranuar dhe dorezuar tek klienti,
 • Detyra dhe pergjegjesi te tjera qe I caktohen nga mbikqyresi;

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme 
 • E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Patente Shoferi - Kategoria "B"
CV tuaja mund t'i dërgoni këtu: ecosunprishtina@gmail.com
 

Shikime 3,543
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/08/22 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management