Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg.

Delta Security -Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita: Menaxher për Shërbime Themelore të Sigurimit

Vende të lira pune: 1 POZITË

Vendi i Punës: PRISHTINË

Kriteret e veçanta: Diplomë Universitare;

kualifikuese: 

 • Diplomë Universitare;
 • Licencë e Specializuar për Menaxher të Sigurimit Themelor;
 • Tre (3) vite përvojë pune në Menaxhim;
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze, në të shkruar dhe në të folur;

Pozita: Asistent i Menaxherit për shërbime Themelore të Sigurimit

Vende të lira pune: 1 POZITË

Vendi i Punës: PRISHTINË

Kriteret e veçanta kualifikuese: 

 • Diplomë për shkollimin e Mesëm të përfunduar;
 • Licencë Themelore;
 • Një (1) vit përvojë pune në Fushën e Sigurisë;

Kriteret e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët për pikat 1. dhe 2. :

 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B;
 • Mos të jenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;
 • Aftësi të mira komunikuese, raportuese dhe të qasjes në punë;
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
 • Aftësi për të punuar të pavarur dhe në punë ekipore;
 • Njohuri të përgjithshme kompjuterike.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 15.08.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

 

Shikime 4,213
Kategoria Menaxhment
Skadon 15/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management