Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Call Agjente (Shqip/Anglisht) (2)

Aesthetic Center Istanbul (ACI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune

Qendra Aesthetic Cener Istanbul po kërkon dy Call Agjente- Shqip/Anglisht

Lloji i punës: Full Time (Orar i plotë)

Kërkesat e profilit: Puna e Call Agjentes do të konsistojë në disa aspekte brenda departamentit të shitjeve si: të evidentojë dhe kontaktojë klientë potencial, të prezantojë dhe promovojë shërbimet e agjensionit tek klientët potencial.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

- Diplomë Universitare

- Të ketë eksperiencë të mëparshme në fushën e Call Center

- Aftësi shumë të mira organizative, komunikimi dhe etikë të mirë prezantimi

- Përdorimi i programeve bazë të kompjuterit (word, exel, power point ,etj)

- Njohuri të mira të gjuhës angleze (e obliguar)

- Të jeni të gatshëm të udhëtoni jashtë vendit për trajnime

Të dhënat:

Pozicioni: Call Agjente

Vendndodhja: Fushë Kosovë (Zyrë)

Raporton tek: Drejtori i Përgjithshëm;

Paga: Fikse + Bonuse;

Kontrata: Sipas Kodit të Punës;

Aplikimet mbyllen: 15.08.2022 në ora 00:00.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: info@aci-ks.com.

Shikime 3,064
Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 15/08/22 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management