Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:
Promotere sezonale 

Konkursi ka të bëjë me promocion të produkteve shkollore në markete, është sezonal dhe ka kohëzgjatje rreth 10-15 ditë, periudha e perafert "25 Gusht - 5 Shtator".

-Lista e komunave ku mund të aplikoni:
  1. PRIZREN
  2. MITROVICE
  3. GJILAN
  4. PEJE
  5. FERIZAJ
  6. PRISHTINE & FUSHE KOSOVE
-Kualifikimet e domosdoshme :
Aftësi të mira komunikative .
Shkollimi i mesëm .
Menaxhim i punës dinamike dhe presionit .

-Detyrat dhe përgjegjësite:
Ekspozimi dhe mirëmbajtja e produkteve në rafta.
Reklamimi dhe shitja e produkteve.
Formulimi i porosive.

-Kufizimet:
Nuk lejohet përdorimi i telefonit gjatë punës.
Nuk lejohen veshjet sportive në vend të punës.

Orari i punës :
* Full time
12:00 - 21:00 .

Pauza :
1 orë .

Konkurentet e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin :
info@idea-rks.com
***JU LUTEM QE NE EMAIL TE CEKET KOMUNA PER TE CILEN PO APLIKONI***  

CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë :
* Informata kontaktuese .
* Informata rreth shkollimit.
* Fotografi .

Shikime 5,895
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/08/22 (10 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management